Prova på?

 Riktigt otrevligt att behöva tvätta för hand med uppslamsade händer när avloppet på kommunens fuskbygge fortfarande är fruset. Har ju fått ett käckt "nej" till på att få det åtgärdat/reklamerat men kommer inte ge mig. Jag brukar inte önska folk ont, men det skulle nog varit nyttigt för dom som ställt till med detta att leva så, bara EN vinter.

Vad gäller övrig falskhet i världen, har någon av er hört talas om att det florerar Nato-plan över Östra Polen och Östra Rumänien? Ja typ nära Ukrainas gränser? Inte? Flockar med nato-stridsflyg? Inte? Och inte heller ett gäng Blackhawks? Nähä? Vad med två gigantiska bomb-plan från United states air force då? Har inte media upplyst om det? Undrar varför... Bilder tagna från flightradar24 där ni själva kan gå in och kolla




Saxat från Airilne secrets exposed:

RA-96019. Russian Government Ilyushin Il-96 currently on radar heading to Washington Dulles
Suggested likely International diplomatic flight collecting intelligence papers and such from embassy under immunity.
Could also contain Russian military defecting
Under immunity är ungefär samma som att tjänstemän i Sverige slipper straff även om dom förföljer en person ett helt liv. Host, vad sa jag nu. 

Bomber och granater! Och nu fick hundtanten springa, efter kameran. C17 inför landning på Såtenäs
Kan upplysa om att C17 motorer på tomgång piper som sirener haha Hönsen stelnade, vaktlarna sprang in och hundarna stod och glodde som att dom inte trodde sina ögon. Och hundtanten stod på grushögen med kameran och hoppades att dom inte skulle tro det var en bazooka..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar