Sjuk

 Jag har varit riktigt sjuk i natt. Rejält febrig, täppt i bihålorna och gurgel i lungorna som jag inte får upp. Detta uppe på all extrem stress och annat. Vaktlar har fått mat och vatten, kycklingarna utsläppta och matade samt hönsen likaså. Bara buren inne för miljöträningen kvar att fixa så någon ungfågel kan komma in en stund. 

Har kvar att byta vatten till hundarna också men klockan är inte ens halv åtta så det går att ta en kopp kaffe först.

Tidigt på morgonkvisten blev det reparation av hundgård och infångande av blöt och lerig hund också. Får väl ge henne ett bad till då. Nu vore det vääääldigt skönt att få skadeståndet som ju skall täcka stormskadorna bland annat. Nöd lagningar av sönderblåsta hundgårdar kan inte göras i all oändlighet.

I dag blir det att handla lite extra gott så det blir lite trevligare att vara sjuk. Jag planerar en del tid i soffan helt enkelt. Spela second life och mysa med kycklingar som skall kläckas i helgen. Allt är förberett för dom och det skall bli så otroligt mysigt! Ayam cemani pappa!

Kolsvart kaxig typ, härstammar från djungelöns! ALLT är svart, kam, slör, tunga, ögon hud och dom säger även köttet! Det återstår dock att se.

Det piper redan i kläckaren så det finns hålslag i minst ett ägg. Får se vad som kommer ut!


Här är en av mammorna, Brahma/silveruds blå 50/50. Blir grönvärpande och brunvärpande hönor


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Omsorgens dag i Skara

  Missa inte omsorgens dag 30 maj - Skara kommuns startsida Nej den skall jag inte missa.