Nytt traumatiskt beslut, ja det går ju inte det här. Vad gör man? Ge upp?

 

"Skador på fastigheten" är kommunens eget fuskbygge som är oisolerat, har slått sig så dörrarna inte kan stängas och högsta punkten på golvet är "avloppet" (som går rätt ut och som de vägrar lämna papper på), där väggarna, som är av obehandlade spånskivor är fulla med vatten, ruttnar och möglar, där varken el eller vattensystem kan vara godkänt (rent livsfarligt) och därmed inte godkänt av försäkringsbolaget. Otaliga saker har frusit sönder i fuskbygget, vilka jag tvingas betala mesta delen av min pension till.



Det går inte att reklamera trots att felet varit känt hela tiden, både jag och två olika hantverkare har påtalat detta.


Detta är de fragment av papper jag fått. Alla papper som rör installationer av el och vatten, varmvattenberedare, trycktank osv vägrar de lämna ifrån sig. Vilket gör att försäkringsbolaget inte tar kostnader i samband med att saker fryser sönder där ute. Inte konstigt när det dessutom inte är ordentligt isolerat. Hela golvet, dörrarna och hela framsidan saknar isolering helt. Några mm blöt isolering hänger ut från taken och kan ses i gliporna i väggar bakom de blöta spånskivorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Positivt

Möte i dag. Fortsatt beviljad boendestöd och kontaktperson då jag blir så oerhört sjuk fortfarande med muskelsvagheten efter varje panikatta...